ANVR en SGR

De partners van Royal Costa del Sol zijn aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Deze organisaties garanderen u zekerheden bij het boeken van uw vakantie naar Costa del Sol.

ANVR

De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de manier waarop u boekt. Aangesloten partijen maken in overleg met de Consumentenbond en de Sociaal Economische Raad (SER) afspraken waaraan alle deelnemers zich dienen te houden. Op de website van de ANVR kunt u eenvoudig controleren of een touroperator bij de ANVR is aangesloten en meer lezen over de ANVR-voorwaarden.

SGR

De SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgelden. Indien uw touroperator failliet gaat terwijl u op de vakantiebestemming bent, zorgt de SGR dat uw terugreis niet in gevaar komt. Op de website van de SGR kunt u controleren of een touroperator bij de SGR is aangesloten.

Uitzonderingen

  • Booking.com is, als intermediair voor accommodaties, niet aangesloten bij ANVR/SGR.
  • Royal.nl biedt reizen aan van Duitse touroperators. Deze zijn niet aangesloten bij ANVR/SGR maar bieden wel vergelijkbare kwaliteitsgarantie/dekking.

Partners van Royal Costa del Sol

Alle geselecteerde partners van Royal Costa del Sol zijn bij ANVR en SGR aangesloten touroperators en reisbureaus.

Touroperators:

Reisbureaus: